ELIMINATÒRIES IR 1/4 i 1/8 6-7 MAIG

De històric pel club podem considerar els dies 6 i 7 de maig. Tres dels nostres equips jugaven les eliminatòries de quarts de final de la competició d’IR, el cadet 07, el cadet 08 i l’infantil 09. I també jugava la seua eliminatòria de huitens l’equip aleví. En els partits d’anada els dos equips cadets van caure per 8 i 9 punts respectivament, per la qual cosa tocava remuntada, en canvi l’equip infantil va guanya amb un avantatge còmode de 24 punts. Mai en els 28 anys del club havíem aconseguit trencar la barrera dels quarts de finals. Moltes generacions d’equips del club i els mateixos components dels que hui són els cadets 07 i 08, caigueren eliminats a l’arribar a quarts quan eren infantils. L’eliminatòria dels alevins era a doble partit, l’anada a Dénia i la tornada al nostre pavelló.

Els quatre equips aconseguiren passar les seues eliminatòries. Els cadets 07, front a un gran equip com va ser el CB Vall d’Uixó, el partit i l’eliminatòria es va decantar pràcticament en els últims segons del partit i gràcies al nostre encert en els dos últims minuts del partit, al final els de Robert amb patiment, passaren l’eliminatòria amb una renda de tres punts.

Molt més ajustat va ser el pas dels cadets 08, l’equip de Montserrat era físicament superiors als nostres, encara que l’eliminatòria es va igualar en la primera part amb rendes curtes es va arribar als últims minuts on els nervis i la responsabilitat per errar predominaren en els dos equips. En un final d’infart, perquè Montserrat tingué l’última possessió per emportar-se l’eliminatòria, però al final el pas a semis va ser nostre, per sols un punt.

Els infantils no tingueren tant de patiment i en un partit dominat clarament passaren a semifinals on ens espera un vell conegut com és el Godella C, rival nostre en la fase de campionats.

Els alevins per la seua banda tragueren un molt bon resultat en el partit d’anada +12 al nostre favor, però en el de tornada, els rivals jugaren millor i fins i tots voltejaren l’eliminatòria al arribar al descans del partit de tornada guanyant de 14, però al final també els de Blas pogueren aguantar i encara que el partit es va perdre per 6 punts finalment passarem a quarts.

PARTITS ELIMINATÒRIES:

1/4 CADET PRIMERA ZONAL

CB Vall d’Uixó -71- CADET 07 -63-

CADET 07 -88- CB Vall d’Uixó -77-

1/4 CADET TERCERA ZONAL

CB Montserrat -47- CADET 08 -38-

CADET 08 -52- CB Montserrat -42-

1/4 INFANTIL TERCERA ZONAL

CB Altura -37- INFANTIL 09 -61-

INFANTIL 09 -63- CB Altura -26-

1/8 ALEVÍ PRIMERA ZONAL

Dénia BC 11 -39- ALEVÍ IR -51-

ALEVÍ IR -69- Dénia BC 11 -76

CADETE 07 A SEMIS
CADETE 08 A SEMIS
INFANTIL 09 A SEMIS
ALEVINS DÉNIA BC i CD BERENGUER DALMAU
Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario