JORNADA 9 JUNY SEMIFINAL del TF

Ja sols ens quedava un partit oficial al Pavelló de Catarroja, ens jugaven el pas a la Final del proper dissabte a Almussafes. Jugavem a casa i aixó era una gran avantatge, jugavem contra l’Esportiu Xe d’Alaquàs precissament el primer equip que ens vàrem enfrentat en partit oficial allà pel mes d’octubre, qui ho tenia que dir que un 9 de juny estaríem tornant a jugar per un lloc en la final del Trofeu Federació i que els nostres serien subcampions de primera zonal. El partit comença igualat amb lleugers avantages dels visitants en els dos primers períodes, però ja en el tercers els nostres posaren la directa i arribaren al descans 33-23, ja després de passar pels vestidors el quart període va ser d’igualtat 43-33, però en els últims dos períodes ja vam decidir el partit 55-34, per arribar al marcador final de 77-50. Victòria i pas a la final del dissabte a Almussafes on estem segurs que l’afició del Berenguer tornarà a desplaçar-se per animar al nostres en esta segon finas en 15 dies. I rècord d’imbatibilitat de l’equip aleví BH, al nostre pavelló on hem aconseguit les 19 victòries en els 19 partits que hem jugat allí.