NOTÍCIES BERENGUER JULIOL

JAUME HERVÁS RAGA "PACHÓ" SERÀ BAIXA DEL JOVENS LA PRÒXIMA TEMPORADA

El pivot del Jovens Jaume Hervás no jugarà amb el "berenguer" la pròxima temporada el motiu és la marxa a la localitat italiana de Gènova amb una beca Erasmus. Jaume ha jugat durant nou temporades amb el club integrant els equips de cadet, junior, senior B i des de la seua creació amb el Jovens amb el qual conseguí l’ascens a preferent i el subcampionat del Trofeu Federació en la temporada 2007-08 i el campionat de lliga preferent en la temporada 2009-10. 

El club vol agrair el treball i l’entrega demostrada durant les temporades que ha defés la camiseta del “Berenguer”  i li desitja el millor en la nova etapa que va a començar en terres italianes.

 

ANDREU NO JUGARÀ EN EL "BERENGUER" LA PRÒXIMA TEMPORADA

Encara que era conegut per tots, Andreu va confirmar oficialment, fa uns dies, al president José Manuel Ballester la seua NO continuïtat en el Club la próxima temporada. Andreu per desig propi pasarà a jugar amb el CB Tabernes en Primera Nacional.

 

El jugador va arribar al Berenguer en la temporada 2004-05, amb 16 anys recien complits, per incorporar-se a l’equip junior. Amb ell el club ha aconseguit: TRES trofeus federació (2005, 2007 i 2008) una d’elles, la de 2005, en categoria junior. Així com els ascensos a la categoria junior preferent (2005), senior preferent amb el Jovens (2008) i senior autonòmica (2008) amb el senior A.

 

El club vol agrair el treball i l’entrega demostrada per Andreu durant les sis temporades que ha defés la camiseta del “Berenguer”  i li desitja el millor en el seu futur, tant a nivell esportiu com a personal.

 

 

DRETS D’INSCRIPCIÓ

La FBCV ha publicat els drets d’inscripció dels respectius equips federats. El senior A conserva la plaça en la categoria AUTONÒMICA, el Jovens en la categoria PREFERENT, el senior B, després de l’ascens en la categoria PRIMERA ZONAL. El juniors per la seua part continuen en PRIMERA ZONAL.

 

Per a més detalls, en la pàgina de la FBCV:

http://www.fbcv.es/competi/derechos/default.aspx

 

 

INFORMACIÓ FEDERATIVA

INFORMACIÓ FBCV:  PRESENTACIÓ INSCRIPCIONS D’EQUIPS,  LLICÈNCIES, TERMINIS D’INSCRIPCIÓ, QUOTES, REQUISITS i CALENDARI: http://www.fbcv.es/noticias/noticia.aspx?indice=3048

 

 

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s