FINAL ALEVÍ 1a ZONAL IR

Final del Campionat d’Aleví primera categoria, disputat al Centre de Tecnificació de Vila-real entre EMBA Alcudia i Burger L’Horta Berenguer Dalmau. El partit va començar amb molts nervis per la nostra part amb errant cistelles fàcils i moltes pèrdues de baló que van fer que els nostres rivals s’aprofitaren aconseguint cistelles còmodes el primer període finalitza amb 2-13 pels de l’Alcudia, el segon període va començar igual fins arribar a un 2-16 que ens feia les coses molt complicades, però els nostres jugadors donaren la cara i van perdre part dels nervis i començaren a jugar com ells saben, però davant tenien un gran rival amb molt més físics que el nostre equip, el segon període va ser més igualat però avantatge dels rivals era gran, en el tercer període seguirem amb el nostre joc i en alguns moment superarem als rivals, arrivant-se al descans amb un marcador de 31-40, que encara ens donava esperances. En el principi de la segona part començarem igual i acabarem 41-49 i amb bones sensacions, en cinqué període fallarem massa i pràcticament el partit es va decidir sols aconseguirem cinc punts per 11 de l’Alcudia, 46-60, ja en l’últim període el bon joc del rivals, les expulsions per faltes de tres dels nostres jugadors van fer que al final del partit s’arribara amb un marcador de 49-81. Donar les gràcies a tota l’afició del Berenguer que es va desplaçar en massa a Vila-real no sols els pares i les mares, molts jugadors i entrenadors de tots els equips seniors, juniors, cadets i infantils no deixaren d’animar als nostres. Felicitar als jugadors, i a l’staff tècnic Blas i Amador pel gran campionat realitzat sent primers de grup en la fase prèvia de Nivell 3 i sent primers de grup també en el seu grup de primera zonal i després passant les eliminatòries de huitens, quarts i semifinals amb grans partits al nostre pavelló on no han perdut cap partit en tota la temporada. Felicitar al EMBA L’Alcudia pel seua gran partit i pel títol.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.